Careers >> Maintenance Engineer
Maintenance Engineer
Summary
Title:Maintenance Engineer
ID:1021
Job Location:NLD - Botlek
Job Function:Maintenance
Description

Voor onze afdeling Reliability & Integrity zijn wij in de gelegenheid een collega voor 40 uur per week aan te nemen in de functie van Maintenance Engineer E&I. Wil jij je dagelijks bezig houden met verschillende, technische vraagstukken? Lees snel verder!

Wat ga je doen?
Als Maintenance Engineer E&I ben je verantwoordelijk voor technische ondersteuning aan de E&I-onderhoudsafdeling. Je werkt verbetervoorstellen uit om de betrouwbaarheid van het equipment te verhogen. Dit doe je ook om de onderhoudskosten te verlagen. Jouw collega’s van de afdelingen Operations, Maintenance E&I en Projects komen naar jou toe voor hun technische vraagstukken, omdat jij fungeert als hun vraagbaak. Daarnaast verzorg je ook een stukje projectmanagement, omdat jij een initiële project scope voor nieuwbouw en/of vervanging van equipment aanlevert. Je voert het RCA (Root Cause Analyse) onderzoek uit en neemt deel aan FMECA-sessies en Risk Assessments. Je bewaakt de voortgang van het preventief onderhoud in kader van wet- en regelgeving en/of milieuvergunning; o.a. NEN3140/3180, ATEX, SCIOS, Alarm & Trip-testen van SIL-instrumentatie. Je bekijkt de effectiviteit van het gekozen onderhoudsregiem en zorgt voor de borging daarvan in Asset Management Database (AMSt).

Wat vragen wij?
Je bent in het bezit van een hbo-diploma richting Elektrotechniek en/of Meet- en Regeltechniek en beschikt over relevante werkervaring in het vakgebied. Of je bent in het bezit van een mbo-diploma richting Elektrotechniek en/of Meet- en Regeltechniek en beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het vakgebied. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift, is noodzakelijk, evenals kennis van Microsoft Office en SAP. We verwachten dat je beschikbaar bent voor 40 uur p/w in de dagdienst. Daarnaast beheers je de competenties
samenwerken, initiatief nemen, resultaatgerichtheid, vakmanschap en beschik je over analytisch vermogen.

Wat bieden wij?
Ons
arbeidsvoorwaardenpakket bestaat o.a. uit een aantrekkelijk salaris, een dertiende maand, een bonusregeling en 15 ADV-dagen. Daarnaast bieden wij een vakantieregeling bestaande uit 25 dagen bij een fulltime dienstverband en een interessante pensioenregeling bestaande uit maximale franchise en opbouwpercentage. Verder kennen we flexibele werktijden en er heerst een informele sfeer binnen de organisatie. Voor deze functie bieden wij geen parttime mogelijkheden. 

Bestaat er chemie tussen jou en Tronox?

Solliciteer dan voor de functie van Maintenance Engineer via onze website www.tronox.com. We ontvangen jouw reactie graag voor 2 juli 2019.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met:

Marsha Dewnath
Sr. HR Consultant
Mob: 06-34093421

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Als je bij ons in dienst treedt volgt er nog een screening via een extern bureau. We willen je vragen om hier rekening mee te houden.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Alternatively, you can apply to this job using your profile on one of the following sites:

Powered by ApplicantStack