Careers >> Inspector Level 2
Inspector Level 2
Summary
Title:Inspector Level 2
ID:1027
Job Location:NLD - Botlek
Job Function:Maintenance
Description

Onze afdeling Reliability & Integrity groeit! Om deze reden nemen wij een nieuwe collega aan in de functie van Inspector level 2. Lees snel verder over deze technische vacature!

Wat ga je doen?

Als Inspector level 2 ben je verantwoordelijk voor het inspecteren en beoordelen van reparaties en constructieve wijzigingen aan (nieuwbouw) installaties. Jij bent de persoon die een eindoordeel van inspectie opstelt en keuringseisen accordeert van niet – keuringsplichtige installaties. Je voert periodieke inspecties uit en beoordeelt de integriteit van de installaties. Ook voer je storings- en faalanalyses bij storingen en incidenten. Deze informatie leg je vast en je adviseert bij reparatie en modificatie, om de kwaliteit te borgen. Met jouw brede kennis als Inspector level 2 adviseer je ook over materiaal vraagstukken. Je beoordeelt degradatiemechanismen en faciliteert en coördineert indien noodzakelijk NDO-activiteiten. Daarnaast draag je ook zorg voor de begeleiding en coaching van de andere inspecteurs. Uiteraard draag je als Inspector Level 2 ook bij aan continue verbetering, door terugkomende problemen te signaleren, te evalueren en te bespreken.

 

De afdeling

De afdeling bestaat uit twee Reliability Engineers, een Technical Specialist en drie Inspectors Level 2. Je rapporteert aan Ruben Eland, onze Maintenance Manager.

Wat vragen wij?

Voor deze functie is minimaal een mbo-niveau 4 diploma vereist in een technische richting, een diploma/certificaat IKT2. Daarnaast dien je te beschikken over minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in de gebruiksfase op het gebied van inspectie van drukapparatuur binnen de (petro-)chemie. Kennis van en ervaring met de PRDA, PED en de WBDA is een must. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift, is noodzakelijk, evenals kennis van Microsoft Office en SAP.

Wat bieden wij?
Het arbeidsvoorwaardenpakket van Tronox bestaat o.a. uit een aantrekkelijk salaris, een dertiende maand, een bonusregeling en een tijd voor tijdregeling. Daarnaast bieden wij minimaal 25 vakantiedagen,15 ADV dagen en een fiscaal voordelige pensioenregeling. Bovendien kennen we flexibele werktijden en er heerst een informele sfeer binnen de organisatie.


Bestaat er chemie tussen jou en Tronox?

Solliciteer dan voor de functie van Inspector Level 2 via onze website www.tronox.com. We ontvangen jouw reactie graag voor 2 juli 2019.

Voor meer informatie of voor vragen over ons bedrijf of de vacature kun je onze website bezoeken, www.tronox.com, of contact opnemen met:

Marsha Dewnath

Sr. HR Consultant

Mob: 06-34093421

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Als je wordt aangenomen volgt er nog een screening via een extern bureau. We willen je vragen om hier rekening mee te houden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Alternatively, you can apply to this job using your profile on one of the following sites:

Powered by ApplicantStack